DOLAR 33,5553 -0.03%
EURO 36,9093 -0.07%
ALTIN 2.654,93-0,09
BITCOIN 20356742.18847%
İstanbul
31°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Galatasaray – Fortuna Düsseldorf Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
95 okunma

Galatasaray – Fortuna Düsseldorf Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Galatasaray, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, sezon öncesi hazırlıklarına hız kesmeden devam ederken bu önemli maçı kaçırmak istemeyen taraftarlar, maçın tarihini, saatini ve yayınlanacağı kanalı merak ediyor. İşte Galatasaray - Fortuna Düsseldorf maçıyla ilgili tüm detaylar...

ABONE OL
Temmuz 13, 2024 09:40
Galatasaray – Fortuna Düsseldorf Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, sezon öncesi hazırlıklarına hız kesmeden devam ederken bu önemli maçı kaçırmak istemeyen taraftarlar, maçın tarihini, saatini ve yayınlanacağı kanalı merak ediyor. İşte Galatasaray – Fortuna Düsseldorf maçıyla ilgili tüm detaylar…

 

Maç Tarihi ve Saati

Galatasaray – Fortuna Düsseldorf maçı 15 Temmuz 2024 tarihinde TSİ 20.30’da Raiffeisen Arena’da oynanacak. Müsabaka Spor Smart ekranlarında canlı yayınlanacak.

Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu heyecan verici mücadele, Galatasaray TV’den (GSTV) canlı olarak yayınlanacak. Taraftarlar, GSTV üzerinden maçı takip edebilecekler.

 

Galatasaray’ın Hazırlıkları

Galatasaray, yeni sezon öncesi Avusturya’da yaptığı kamp çalışmaları ile formunu artırmayı hedefliyor. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleşen antrenmanlarda takımın moral ve motivasyonu yüksek. Fortuna Düsseldorf maçı, takımın son durumunu görmek adına önemli bir sınav olacak.

 

Fortuna Düsseldorf Hakkında

Almanya Bundesliga’nın köklü takımlarından Fortuna Düsseldorf, bu hazırlık maçında Galatasaray’a karşı ciddi bir sınav verecek. İki takım arasındaki mücadele, futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı olacak.

Galatasaray – Fortuna Düsseldorf maçıyla ilgili tüm güncel bilgileri ve detayları kaçırmamak için bizi takip edin. Maçın özetleri ve önemli anları hakkında bilgi sahibi olmak için Galatasaray TV’yi izlemeyi unutmayın.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.