DOLAR 33,5556 -0.02%
EURO 36,9076 -0.07%
ALTIN 2.656,67-0,03
BITCOIN 20285661.31548%
İstanbul
31°

AÇIK

13:14

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Gece Yarısı Gündeme Bomba Gibi Düştü! Mustafa Sarıgül Kaseti izle
3129 okunma

Gece Yarısı Gündeme Bomba Gibi Düştü! Mustafa Sarıgül Kaseti izle

Gece Yarısı Gündeme Bomba Gibi Düştü! Mustafa Sarıgül Kaset Açıklaması Yaptı: Yayınlanan Video Montaj, Şantaj, Tehdit İçerikli

ABONE OL
Temmuz 17, 2024 20:35
Gece Yarısı Gündeme Bomba Gibi Düştü! Mustafa Sarıgül Kaseti izle
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye, gece yarısı sosyal medyaya servis edilen bir video ile sarsıldı. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’e ait olduğu iddia edilen bir video, sosyal medya platformlarında hızla yayıldı. Gece yarısı yayımlanan video ile ilgili Mustafa Sarıgül, bir açıklama yaparak, videonun montaj olduğunu ve şantaj ile tehdit içerdiğini belirtti.

Mustafa Sarıgül’ün Açıklaması

Mustafa Sarıgül, yayımlanan video hakkında yaptığı açıklamada, “Bu video tamamen montajdır. Şantaj ve tehdit içerikli bu tür girişimlere boyun eğmeyeceğim. Adalet önünde hesaplaşacağım,” dedi. Sarıgül, videonun amacının siyasi kariyerine zarar vermek olduğunu ve bu tür iftira kampanyalarının kendisini yıldırmayacağını ifade etti.

Sosyal Medyada Geniş Yankı

Video, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kullanıcılar arasında videonun doğruluğu ve arkasındaki niyet hakkında çeşitli tartışmalar başladı. Birçok kullanıcı, Sarıgül’e destek mesajları atarken, bazıları da videonun içeriğinin araştırılması gerektiğini savundu.

Hukuki Süreç Başlatıldı

Mustafa Sarıgül’ün avukatları, video ile ilgili hukuki süreci başlattıklarını duyurdu. “Bu tür karalama kampanyaları ile mücadele edeceğiz. Müvekkilimizin itibarını zedelemeye yönelik bu tür saldırılara karşı tüm yasal haklarımızı kullanacağız,” şeklinde açıklama yapıldı.

Siyasi Arenada Etkileri

Bu gelişme, Türkiye’nin siyasi arenasında da büyük etki yarattı. CHP yetkilileri, Sarıgül’e destek açıklamalarında bulunurken, olayın arkasındaki kişilerin ortaya çıkarılması gerektiğini vurguladılar. Diğer siyasi partiler de konuya temkinli yaklaşarak, adaletin yerini bulması gerektiğini belirttiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.