DOLAR 33,5541 -0.03%
EURO 36,9123 -0.06%
ALTIN 2.658,700,04
BITCOIN 20355111.85238%
İstanbul
31°

AÇIK

04:29

SABAHA KALAN SÜRE

Türkiye’de Son 24 Saatte VPN Uygulamaları Rekor İndirme Sayılarına Ulaştı!
1770 okunma

Türkiye’de Son 24 Saatte VPN Uygulamaları Rekor İndirme Sayılarına Ulaştı!

ABONE OL
Ağustos 2, 2024 17:34
Türkiye’de Son 24 Saatte VPN Uygulamaları Rekor İndirme Sayılarına Ulaştı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de son 24 saatte VPN (Sanal Özel Ağ) uygulamalarına olan ilgi patlama yaşadı. Erişim engellerinin artmasıyla birlikte, kullanıcılar güvenli internet bağlantısı sağlamak ve sosyal medya platformlarına erişim için VPN uygulamalarını yoğun şekilde indirmeye başladı.

Neden Bu Kadar İlgi?

Son günlerde Instagram ve Twitter gibi popüler sosyal medya platformlarına getirilen erişim engelleri, kullanıcıların alternatif yollar aramasına neden oldu. VPN uygulamaları, kullanıcıların bu engelleri aşmalarına yardımcı olurken, aynı zamanda internet güvenliğini artırıyor. Kullanıcılar, dijital özgürlüklerini korumak amacıyla VPN uygulamalarını tercih ediyor.

İndirme Sayılarındaki Artış

Verilere göre, son 24 saatte VPN uygulamalarının indirilme sayısı, önceki günlere kıyasla %300 oranında bir artış gösterdi. Bu durum, Türkiye’deki internet kullanıcılarının sosyal medya özgürlüğü ve güvenlik konularına ne denli önem verdiğini ortaya koyuyor.

Kullanıcıların Tepkileri

Kullanıcılar, sosyal medya platformlarına erişim sağlamak için VPN kullanmanın avantajlarını vurgularken, erişim engellerinin demokrasi ve ifade özgürlüğüne zarar verdiğini belirtiyor. Birçok kişi, VPN uygulamalarının internetin daha özgür bir şekilde kullanılmasına olanak tanıdığını ifade ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.