DOLAR 32,6508 -0.32%
EURO 35,1524 0.17%
ALTIN 2.440,41-0,39
BITCOIN 20664492,65%
İstanbul
25°

AZ BULUTLU

13:13

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Dilan Polat, İntihar Girişimi Nedeniyle Zorunlu Tedavi Altına Alınacak
154 okunma

Dilan Polat, İntihar Girişimi Nedeniyle Zorunlu Tedavi Altına Alınacak

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na Ulaşan Adli Tıp Kurulu Raporu Doğrultusunda Tedavi Kararı

ABONE OL
Mayıs 27, 2024 15:57
Dilan Polat, İntihar Girişimi Nedeniyle Zorunlu Tedavi Altına Alınacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul – Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın intihar girişimi nedeniyle zorunlu tedavi altına alınmasına karar verildi. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na ulaşan Adli Tıp Kurulu raporunda, Polat’ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne yatırılması gerektiği belirtildi.

 

 

Adli Tıp Kurulu tarafından hazırlanan raporda, Dilan Polat’ın intihar girişimi sonrası ruh sağlığının değerlendirilmesi gerektiği vurgulandı. Raporda, Polat’ın en az üç ay sürecek bir tedaviye ihtiyacı olduğu ve bu tedavi süresinin ardından cezaevine geri döneceği ifade edildi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Adli Tıp Kurulu’nun raporu doğrultusunda Polat’ın istemese de hastaneye yatırılmasına karar verdi. Polat, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde zorunlu tedavi görecek ve tedavi süresince burada kalacak.

 

Olayın detaylarına göre, Dilan Polat’ın cezaevindeki koşullar nedeniyle psikolojik olarak zorlandığı ve intihar girişiminde bulunduğu bildirildi. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan Polat’ın tedavi süreci titizlikle takip edilecek.

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran bu gelişme, Dilan Polat’ın hayranları ve sevenleri tarafından endişeyle takip ediliyor. Polat’ın sağlık durumunun iyileşmesi ve tekrar sağlıklı günlerine dönmesi için dualar ve destek mesajları sosyal medyada yoğun şekilde paylaşılmakta.

 

Dilan Polat, tedavi sürecinin ardından cezaevine geri dönecek ve hukuki süreci kaldığı yerden devam edecek. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın bu kararı, Adli Tıp Kurulu raporu doğrultusunda alındı ve Polat’ın sağlığına kavuşması için gerekli tedavi süreci başlatıldı.

Gelişmelerle ilgili yeni bilgiler geldikçe kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.