DOLAR 32,6490 -0.32%
EURO 35,1733 0.23%
ALTIN 2.442,61-0,30
BITCOIN 20700732,43%
İstanbul
26°

AÇIK

13:13

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Fenerbahçe Jose Mourinho’yu KAP’a bildirdi!
6379 okunma

Fenerbahçe Jose Mourinho’yu KAP’a bildirdi!

ABONE OL
Haziran 1, 2024 10:12
Fenerbahçe Jose Mourinho’yu KAP’a bildirdi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Spor Kulübü, teknik direktörlük pozisyonu için dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile resmi görüşmelere başladığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Sarı-lacivertli kulübün bu hamlesi, Türk futbol camiasında büyük heyecan yarattı. Geçmişte Porto, Chelsea, Real Madrid, Manchester United ve son olarak Roma gibi dev kulüplerde görev yapan ve sayısız başarıya imza atan Mourinho’nun Fenerbahçe’ye gelmesi, kulüp taraftarları arasında büyük bir coşku ve beklenti oluşturdu.

 

Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Yeni sezon için teknik direktörlük pozisyonu için Jose Mourinho ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” ifadelerine yer verildi.

 

Mourinho’nun kariyerindeki başarıları ve Fenerbahçe’nin hedefleri göz önüne alındığında, bu görüşmenin Türk futbolu için önemli bir dönüm noktası olabileceği düşünülüyor. Anlaşmanın sağlanması durumunda, Mourinho’nun Fenerbahçe’ye kazandırabileceği vizyon ve tecrübenin, kulübün ulusal ve uluslararası arenadaki başarısına büyük katkı sağlayacağı öngörülüyor.

 

Fenerbahçe taraftarları ve futbolseverler, görüşmelerin sonucunu büyük bir merakla bekliyor. Gelişmeler oldukça kamuoyuna aktarılacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.