DOLAR 33,5541 -0.03%
EURO 36,9123 -0.06%
ALTIN 2.658,700,04
BITCOIN 20355111.85238%
İstanbul
31°

AÇIK

04:29

SABAHA KALAN SÜRE

Adana’da Orman Yangınına Müdahale Eden Helikopter Baraja Düştü
53 okunma

Adana’da Orman Yangınına Müdahale Eden Helikopter Baraja Düştü

ABONE OL
Ağustos 2, 2024 17:28
Adana’da Orman Yangınına Müdahale Eden Helikopter Baraja Düştü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana’nın Toroslar bölgesinde meydana gelen orman yangınına müdahale eden bir helikopter, acil durum sırasında baraja düştü. Olay, yangın söndürme çalışmalarının sürdüğü esnada gerçekleşti ve bölgedeki ekipler tarafından büyük bir panikle karşılandı.

Olayın Gelişimi

Yangın söndürme çalışmalarına katılan helikopter, alevlerin kontrol altına alınmasına yardımcı olmak için su almak amacıyla baraja yöneldi. Ancak, teknik bir arıza nedeniyle helikopter baraja düştü. Olayın ardından hemen kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Yaralılar ve Kurtarma Çalışmaları

Helikopterde bulunan ekip üyeleri, kaza anında yaralanmadan kurtulurken, olay yerine intikal eden sağlık ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Baraj çevresindeki güvenlik önlemleri artırılırken, yangınla mücadele çalışmaları da hız kesmeden devam etti.

Yangın Durumu

Adana’daki orman yangını, bölgedeki ekosisteme zarar vermekle birlikte, çevre yerleşim yerlerini de tehdit ediyor. Yangın söndürme ekipleri, hem helikopter kazasını hem de yangını kontrol altına almak için yoğun çaba harcıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.