DOLAR 33,5499 -0.09%
EURO 36,9272 0.53%
ALTIN 2.659,66-0,37
BITCOIN 20384652.72426%
İstanbul
31°

AÇIK

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

Fenerbahçe’ye Ferdi Kadıoğlu Şoku: Lille Maçı Öncesi Kadrodan Çıkarıldı
27 okunma

Fenerbahçe’ye Ferdi Kadıoğlu Şoku: Lille Maçı Öncesi Kadrodan Çıkarıldı

ABONE OL
Ağustos 13, 2024 19:17
Fenerbahçe’ye Ferdi Kadıoğlu Şoku: Lille Maçı Öncesi Kadrodan Çıkarıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Lille ile oynayacağı kritik maç öncesinde büyük bir sakatlık şokuyla sarsıldı. Takımın önemli oyuncularından Ferdi Kadıoğlu, arka adale gerilmesi nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Ferdi Kadıoğlu sakatlık”, “Lille maçı kadro değişikliği”, “Fenerbahçe sakatlık haberi” gibi anahtar kelimeler öne çıkıyor.

 

Ferdi Kadıoğlu Neden Kadrodan Çıkarıldı?

Adana Demirspor maçında oyundan çıkmak zorunda kalan Kadıoğlu, son iki günü rejenerasyon çalışmaları ile geçirdi. Ancak bugünkü antrenmanda ağrılarının devam etmesi nedeniyle Lille maçı kadrosundan çıkarılması uygun görüldü.

Fenerbahçe Kadro Durumu ve Lille Maçı

Ferdi Kadıoğlu’nun eksikliği, Fenerbahçe için Lille karşısında ciddi bir dezavantaj yaratabilir. Teknik heyet, oyuncunun yerine kimleri sahaya süreceği konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Ferdi Kadıoğlu’nun sakatlığı, Fenerbahçe’nin Lille karşısındaki planlarını zora sokabilir. Bu sakatlık haberi, Fenerbahçe Lille maçı, Ferdi Kadıoğlu sakatlık durumu, Şampiyonlar Ligi Fenerbahçe kadrosu gibi aramalarla öne çıkıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.