DOLAR 33,5499 -0.09%
EURO 36,9272 0.53%
ALTIN 2.659,66-0,37
BITCOIN 20384652.72426%
İstanbul
31°

AÇIK

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

Genç Yaşta İş Dünyasında Fark Yaratan Girişimci İrem Bayraktar kimdir?
92 okunma

Genç Yaşta İş Dünyasında Fark Yaratan Girişimci İrem Bayraktar kimdir?

İrem Bayraktar aslen nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Genç Yaşta İş Dünyasında Fark Yaratan Girişimci İrem Bayraktar kimdir?

ABONE OL
Ağustos 12, 2024 21:27
Genç Yaşta İş Dünyasında Fark Yaratan Girişimci İrem Bayraktar kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İş dünyasında adından sıkça söz ettiren İrem Bayraktar, 1991 yılında İstanbul’da doğmuş ve genç yaşta elde ettiği başarılarla dikkatleri üzerine çekmiştir. Eğitim hayatına Galatasaray Üniversitesi’nde başlayan Bayraktar, burada aldığı lisans eğitimiyle iş dünyasına sağlam bir temel atmıştır.

Çift Diploma ile Uluslararası Perspektif

 

İrem Bayraktar, eğitim sürecinde sınırlarını daha da genişletmek adına İstanbul Teknik Üniversitesi ve State University of New York at New Paltz’de işletme alanında çift diploma programını başarıyla tamamlamıştır. Bu eğitim, onun uluslararası iş anlayışını geliştirerek, küresel iş ortamında rekabetçi bir konumda olmasına olanak tanımıştır. İrem Bayraktar, edindiği bu bilgi ve deneyimleri, girişimcilik yolculuğunda ustaca kullanarak iş dünyasında kendini kanıtlamayı başarmıştır.

 

İş Dünyasında Fark Yaratıyor

Genç yaşına rağmen, İrem Bayraktar, girişimcilik alanında birçok projeye imza atmış ve başarılı iş modelleri geliştirerek adını duyurmuştur. İleri görüşlü ve yenilikçi yaklaşımıyla, iş dünyasında fark yaratmaya devam eden Bayraktar, ulusal ve uluslararası platformlarda tanınan bir girişimci haline gelmiştir.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.