DOLAR 33,5546 -0.02%
EURO 36,9301 -0.03%
ALTIN 2.659,280,07
BITCOIN 20328761.64016%
İstanbul
31°

AÇIK

04:29

SABAHA KALAN SÜRE

Google Haritalar’a Yeni Özellik: Radar Noktaları Görüntülenebiliyor!
54 okunma

Google Haritalar’a Yeni Özellik: Radar Noktaları Görüntülenebiliyor!

Google, Türkiye'deki Haritalar uygulamasına radar noktalarını görebilme özelliğini ekledi. Bu yenilik, kullanıcıların yol üzerindeki radarları, kazaları ve yol çalışmalarını etiketlemelerine olanak tanıyor ve sürücülerin hızlarını ve rotalarını daha iyi ayarlamalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. Peki, Google Haritalar'da radar noktaları nasıl gözükür?

ABONE OL
Temmuz 28, 2024 02:39
Google Haritalar’a Yeni Özellik: Radar Noktaları Görüntülenebiliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Google, Türkiye’deki Haritalar uygulamasına radar noktalarını görebilme özelliğini ekledi. Bu yenilik, kullanıcıların yol üzerindeki radarları, kazaları ve yol çalışmalarını etiketlemelerine olanak tanıyor ve sürücülerin hızlarını ve rotalarını daha iyi ayarlamalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. Peki, Google Haritalar’da radar noktaları nasıl gözükür?

Radar Noktaları Görünüyor

Bu yeni özellikle birlikte kullanıcılar, yol üzerindeki kazaları, yol çalışmalarını, kapalı şeritleri ve radar bölgelerini etiketleyebiliyor. Bu etiketlemeler, aynı güzergahı kullanan diğer sürücüler için uyarı niteliğinde bildirimler oluşturuyor, böylece sürücüler hızlarını ve güzergahlarını daha iyi ayarlayabiliyor.

Google Haritalar’da Radar Uyarıları Nasıl Eklenir?

 

  • Uygulamayı Açın: Google Haritalar uygulamasını açın.
  • “+” İşaretine Dokunun: Sağ alt köşede bulunan “+” işaretine dokunun.
  • Radar Noktalarını Etkinleştirin: Açılan menüde radar noktalarını etkin hale getirin.
  • Geri Al Butonu: Hatalı veya yanlış bir bildirim eklemeniz durumunda geri sayım süresi bitmeden “Geri Al” butonuna basarak hatayı düzeltebilirsiniz.

Google Haritalar Yasal Mı?

Google Haritalar’ın radar noktalarını göstermesiyle ilgili yasal durumu merak eden kullanıcılar için şu an resmi kaynaklardan herhangi bir açıklama bulunmuyor. Bu nedenle, uygulamayı kullanmanın şu an için herhangi bir cezası veya yaptırımı bulunmuyor.

Bu yenilik, sürücülerin trafikteki olumsuz durumların etkilerini azaltmayı hedefleyerek, daha güvenli ve sorunsuz bir sürüş deneyimi sağlamalarına yardımcı olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.