DOLAR 33,5366 -0.05%
EURO 36,9232 -0.07%
ALTIN 2.656,09-0,06
BITCOIN 20352771.80458%
İstanbul
31°

AÇIK

04:29

SABAHA KALAN SÜRE

Kenan İmirzalioğlu Kim Milyoner Olmak İster’den Ayrılıyor, Yeni Sunucu Bakın kim?
1544 okunma

Kenan İmirzalioğlu Kim Milyoner Olmak İster’den Ayrılıyor, Yeni Sunucu Bakın kim?

ABONE OL
Ağustos 9, 2024 13:42
Kenan İmirzalioğlu Kim Milyoner Olmak İster’den Ayrılıyor, Yeni Sunucu Bakın kim?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekranların popüler yarışma programı “Kim Milyoner Olmak İster”in sunucusu değişiyor. Beş yıl boyunca programı sunan Kenan İmirzalioğlu, yeni sezonda oyunculuğa yönelme kararı aldı ve programdan ayrıldı. İmirzalioğlu, 5 Ekim 2019’dan bu yana sunucu koltuğundaydı.

 

Oktay Kaynarca’nın Sunuculuğunda Yeni Sezon

Yarışmanın yeni sunuculuğunu, başarılı oyuncu Oktay Kaynarca üstlenecek. Hürriyet’in haberine göre, Oktay Kaynarca yeni sezonda Kim Milyoner Olmak İster’in başında olacak ve izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Kaynarca’nın bu rolü devralması, yarışmanın takipçileri arasında Heyecan yaratmış durumda.

 

Kenan İmirzalioğlu’nun Oyunculuk Planları

Kenan İmirzalioğlu’nun programdan ayrılma kararı, yeni projelere yönelme isteğinden kaynaklanıyor. İmirzalioğlu’nun bir dijital platformda yayınlanacak “Ayrılık Da Sevdaya Dahil” dizisiyle görüşme yaptığı ancak son anda projeden çekildiği iddia edildi. Dizinin başrolü, İbrahim Çelikkol’a verildi ve Ekim ayında çekimlere başlanacak. Dizinin başrol kadın oyuncusu ise uluslararası projelerde yer alan Emine Meyrem olacak.

 

Gazeteci Mehmet Üstündağ, Kenan İmirzalioğlu’nun hem yarışma programındaki başarısını hem de Türk halkı üzerindeki olumlu izlenimini vurguladı. Kaynarca’nın ise büyük bir beğeni topladığı ve yarışmaya taze bir nefes getireceği düşünülüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.