Categories: Gündem

Mini Etek ve Dekolte Kıyafetleriyle Gündem Olan Öğretmenden bir cesur paylaşım daha! “Manken mi olsam?” diye sordu

“MANKEN Mİ OLSAM NE YAPSAM?”
Derin göğüs dekolteli kıyafeti ile çektiği videoyu takipçileriyle paylaşan Atalay, “Manken mi olsam ne yapsam? Ciddi ciddi soruyorum” notunu düştü.

Fidan Öğretmen kimdir nereli hangi okulda

İzmir’de yaşayan Fidan Atalay, KPSS ve diğer sınavlara hazırlık kurslarında matematik öğretmeni olarak görev yapıyor. Atalay, ders anlatırken tercih ettiği cesur kıyafetlerle dikkatleri üzerine çekiyor.

Atalay’ın mini etek ve dekolte kıyafetlerle ders anlattığı görüntüleri, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Atalay’ı destekleyen ve eleştiren birçok yorum yapıldı.

Atalay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kıyafetlerinin öğrencilerinin dikkatini çektiğini ve ders anlatmasını kolaylaştırdığını söyledi. Atalay, “Kıyafetime göre ders anlatmıyorum. Ders anlattığım için giyiniyorum” dedi.

Fidan Atalay, Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Adnan Menderes Üniversitesi’nde yüksek lisans ve doktora yaptı. Atalay, uzun yıllar bir üniversitede eğitmen olarak görev yaptı.

Atalay, şu anda İzmir’de bulunan bir özel eğitim kurumunda KPSS ve diğer sınavlara hazırlık kurslarında matematik öğretmeni olarak görev yapıyor. Atalay’ın Instagram hesabında 353 bin takipçisi bulunuyor.

Fidan Atalay’ın kıyafet tercihi, toplumda farklı görüşlere neden oldu. Bazıları, Atalay’ın kıyafetlerinin uygun olmadığını ve öğrencilerin dikkatini dağıttığını savunurken, bazıları ise Atalay’ın kıyafet tercihinin özgürlük olduğunu savundu.

Fidan Atalay’ın kıyafet tercihi, eğitim dünyasında da tartışmalara neden oldu. Bazı eğitimciler, Atalay’ın kıyafetlerinin uygun olmadığını ve öğrencilerin dikkatini dağıttığını savunurken, bazıları ise Atalay’ın kıyafet tercihinin özgürlük olduğunu savundu.

Fidan Atalay’ın kıyafet tercihi, Türkiye’de yaşanan bir tartışmayı da gündeme getirdi. Bu tartışma, eğitim kurumlarında öğretmenlerin kılık kıyafet yönetmeliğine uygun giyinmesi gerektiği yönündeki görüşler ile öğretmenlerin özgürlük hakkı yönündeki görüşler arasında yaşanıyor.

fikret

1990 tarihinde Adana'da dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda iyihaberim.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

Recent Posts

Pişmeye Başlayınca Evinizi Saracak! Mis Gibi Elmalı Kurabiye Tarifi

Klasik ve lezzet dolu bir tatlı arayışındaysanız, elmalı kurabiye tam size göre! Pişmeye başladığında evinizi…

4 gün ago

Muğla’da Sokak Köpeğine Vahşet: Silahla Vuruldu

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Meşelik Mahallesi’nde bir sokak köpeği, insanlık dışı bir saldırıya uğradı. Mahalle…

4 gün ago

Taraftarium24 FB – Lille Maçı (CANLI İZLE)! Şifresiz Selçuk Sports Fenerbahçe Lille Maçını Canlı İzle!

Taraftarium24 FB - Lille Maçı (CANLI İZLE)! Şifresiz Selçuk Sports Fenerbahçe Lille Maçını Canlı İzle! Fenerbahçe -…

4 gün ago

Fenerbahçe Lille Maçında Nasıl Tur Atlar? İşte Tüm İhtimaller ve Maça Dair Son Dakika Gelişmeleri

Fenerbahçe, Süper Lig'e Adana Demirspor karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetle 3 puanla başladı. Şimdi ise tüm…

4 gün ago

Araç Sahipleri Dikkat: Benzin ⛽ Fiyatlarına Büyük Zam Kapıda!

Finans uzmanı İris Cibre, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla benzin fiyatlarındaki olası artış konusunda…

4 gün ago

Fenerbahçe’ye Ferdi Kadıoğlu Şoku: Lille Maçı Öncesi Kadrodan Çıkarıldı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Lille ile oynayacağı kritik maç öncesinde…

4 gün ago