Gündem

Mükremin Gezgin Doğum Yaptı: Mükremin Gezgin Erkek Mi? Mükremin Nereli? Mükremin Gezgin Cinsiyeti Nedir? TikTok Mükremin Gezgin…

Mükremin Gezgin Doğum Yaptı: Mükremin Gezgin Erkek Mi? Mükremin Nereli? Mükremin Gezgin Cinsiyeti Nedir? TikTok Mükremin Gezgin…

Sosyal medya bu haberle çalkalandı. Milyonlarca kullanıcı olan sosyal medya platformu TikTok fenomeni Mükremin’den haber geldi. Sosyal medyanın bir numaralı gündem maddesi olan doğum yapan erkek gündemi salladı. TikTok kullanıcılarının yoğun ilgisi olan Mükremin Gezgin bombası peş peşe patladı. Mükremin gezgin tiktok araştırması yapan sosyal medya kullanıcılarının dört gözle beklediği haber az önce geldi. Sosyal medyanın en önemli kanallarından TikTok çalkalayan Mükremin Gezgin doğurdu. İşte bebeği..

 

 

Sosyal medya platformları bu haberle çalkalandı. Instagram, Twitter ve TikTok’un bugünkü gündem maddesi Mükremin oldu. TikTok’ta çektiği videolarla büyük bir hayran kitlesine ulaşan Mükremin Gezgin hamile olduğunu söyledi, dahası bunu herkese inandırdı. Bir erkeğin nasıl hamile kalabileceğini merak eden kullanıcılar kendisini Mükremin videoları izlerken buldu. Bu hayranlığın boyutunu aşanlar da oldu. Dört gözle doğumu bekleyen Mükremin fanlarının beklediği müjde sonunda geldi. Onur adını vereceği bebeğini kucağına alan Mükremin Gezgin bombası patladı.

1998 Ankara doğumlu sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin TikTok’ta 1 milyon 100 bin takipçiye ulaştı. Kendisine hamile kadın izlenimi yaratan Mükremin bu senaryoya kendini öyle kaptırdı ki çocuğun babasının kim olduğu bilmediğini söyleyerek defalarca kayıt aldı. Hayranlarının dört gözle beklediği doğumhane videsu geldi. TikTok fenomeni Mükremin’in doğumdan sonraki hali görenleri şaşkına çevirdi. Peki, Mükremin gerçekten hamile mi? Mükremin cinsiyeti ne?

Twitter kullanıcılarını ayağa kaldıran görüntülerin ardından TikTok Mükremin Gezgin TT oldu. Erkek olduğu için hamile kalamayacağı ortada olan Mükremin bu olaya hayranlarını öyle bir inandırdı ki milyonlarca kullanıcı onun doğumunu beklemeye başladı. Sosyal medyada topa tutulan Mükremin’e, “Bu iğrenç görüntünün çekilmesini sağlayan hastane ve bu olaya ameliyat süsü veren çalışanlar hakkında soruşturma açılması elzemdir..!Annelik kutsaldır,bu çirkin saldırı kabul edilemez..!” , “Neye küfür edeceğimiz şaşırdım , her şey küfürlük.” misali yaşıyoruz” , “Kıyamet ne zaman kopacak imdat ya imdat” yorumları peş peşe geldi.

 

iyihaberim

Recent Posts

Pişmeye Başlayınca Evinizi Saracak! Mis Gibi Elmalı Kurabiye Tarifi

Klasik ve lezzet dolu bir tatlı arayışındaysanız, elmalı kurabiye tam size göre! Pişmeye başladığında evinizi…

4 gün ago

Muğla’da Sokak Köpeğine Vahşet: Silahla Vuruldu

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Meşelik Mahallesi’nde bir sokak köpeği, insanlık dışı bir saldırıya uğradı. Mahalle…

4 gün ago

Taraftarium24 FB – Lille Maçı (CANLI İZLE)! Şifresiz Selçuk Sports Fenerbahçe Lille Maçını Canlı İzle!

Taraftarium24 FB - Lille Maçı (CANLI İZLE)! Şifresiz Selçuk Sports Fenerbahçe Lille Maçını Canlı İzle! Fenerbahçe -…

4 gün ago

Fenerbahçe Lille Maçında Nasıl Tur Atlar? İşte Tüm İhtimaller ve Maça Dair Son Dakika Gelişmeleri

Fenerbahçe, Süper Lig'e Adana Demirspor karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetle 3 puanla başladı. Şimdi ise tüm…

4 gün ago

Araç Sahipleri Dikkat: Benzin ⛽ Fiyatlarına Büyük Zam Kapıda!

Finans uzmanı İris Cibre, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla benzin fiyatlarındaki olası artış konusunda…

4 gün ago

Fenerbahçe’ye Ferdi Kadıoğlu Şoku: Lille Maçı Öncesi Kadrodan Çıkarıldı

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Lille ile oynayacağı kritik maç öncesinde…

4 gün ago