DOLAR 33,5546 -0.02%
EURO 36,9301 -0.03%
ALTIN 2.659,280,07
BITCOIN 20328761.64016%
İstanbul
31°

AÇIK

04:29

SABAHA KALAN SÜRE

Squid Game 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı! İşte yayın tarihi
50 okunma

Squid Game 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı! İşte yayın tarihi

Dünyayı kasıp kavuran Netflix dizisi Squid Game'in merakla beklenen 2. sezon fragmanı, 26 Aralık'ta yayınlanacak olan yeni sezon öncesinde izleyiciyle buluştu. İlk sezonuyla büyük bir çıkış yakalayan dizi, izleyicileri bir kez daha heyecan dolu bir maceraya sürüklemeye hazırlanıyor.

ABONE OL
Ağustos 2, 2024 17:06
Squid Game 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı! İşte yayın tarihi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyayı kasıp kavuran Netflix dizisi Squid Game‘in merakla beklenen 2. sezon fragmanı, 26 Aralık’ta yayınlanacak olan yeni sezon öncesinde izleyiciyle buluştu. İlk sezonuyla büyük bir çıkış yakalayan dizi, izleyicileri bir kez daha heyecan dolu bir maceraya sürüklemeye hazırlanıyor.

Squid Game 2. Sezon Neler Sunacak?

Fragmanda, diziye yeni katılan karakterler ve sürükleyici oyunlar hakkında ipuçları yer alıyor. İlk sezondaki çarpıcı olayların ardından, yeni sezonun nasıl bir hikaye ile devam edeceği merak konusu. İzleyiciler, yine ölüm kalım mücadelesi veren karakterlerle dolu bir sezon bekliyor.

Fragmanda Dikkat Çeken Anlar

Yeni fragmanda, eski oyuncuların ve yeni katılımcıların karşılaşacağı zorlu oyunlar ve stratejik çatışmalar gözler önüne seriliyor. Diziye katılan yeni oyuncular arasında tanınmış isimler de yer alıyor, bu da izleyicilerin ilgisini artırıyor.

Yayın Tarihi ve Beklentiler

Squid Game 2. sezonu 26 Aralık’ta tüm dünya ile aynı anda Netflix’te yayınlanacak. İlk sezonun başarısının ardından, izleyiciler yeni sezonun daha da sürükleyici ve gerilim dolu olmasını bekliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.