DOLAR 33,5507 -0.09%
EURO 36,9385 0.55%
ALTIN 2.656,68-0,49
BITCOIN 20454583.1848%
İstanbul
31°

AÇIK

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

Vileda Markası İsrail Malı mı? Boykot Listesinde mi Yer Alıyor?
83 okunma

Vileda Markası İsrail Malı mı? Boykot Listesinde mi Yer Alıyor?

Vileda Boykot mu? İsrail Malı, Markası mı? 2024 Vileda Boykot mu? İsrail Malı, Markası mı? 2024 yılında markanın boykot ürünü olup olmadığıyla ilgili sizleri bilgilendiriyoruz.

ABONE OL
Ağustos 12, 2024 21:08
Vileda Markası İsrail Malı mı? Boykot Listesinde mi Yer Alıyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de temizlik ürünleri denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Vileda, uzun yıllardır kalitesiyle kullanıcıların beğenisini kazanmış durumda. Ancak son dönemde, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarını kınayan halkımız, İsrail menşeli ürünlere karşı bir boykot başlattı. Bu durum, Vileda’nın İsrail malı olup olmadığı konusunda soru işaretleri doğurdu.

 

Vileda Hangi Ülkeye Ait?

Vileda, aslında Almanya merkezli Freudenberg Group’a ait bir markadır. 1948 yılında kurulan ve temizlik ürünleri alanında faaliyet gösteren Vileda, global bir marka olmasına rağmen İsrail menşeli bir ürün değildir. Dolayısıyla, Vileda’nın İsrail ile herhangi bir bağlantısı bulunmamaktadır.

Vileda Boykot Listesinde mi?

Son dönemde artan bu tür soruların nedeni, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarıdır. Halkımız, bu duruma tepki göstermek amacıyla İsrail markalı ürünleri boykot etmektedir. Ancak, Vileda’nın Almanya kökenli bir marka olması nedeniyle bu boykot listesinde yer almadığını belirtmekte fayda var.

 

Sonuç Olarak

Vileda, İsrail menşeli bir marka olmadığından, İsrail-Filistin savaşında İsrail’e yönelik boykot kapsamında değildir. Türkiye’deki tüketiciler, Vileda ürünlerini gönül rahatlığıyla kullanmaya devam edebilirler. Temizlik ürünleri tercihinizde bu bilgi ışığında karar verebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.